HÉT TORTELLONI RECEPT VAN STEPHANIE COOREVITS

Wat hebben we nodig?

• pakje tortelloni met ricotta en spinazie vulling van Lidl

• diepvrieserwtjes

• potje culinaire room

• handvol munt

• een tas kippenbouillon

• enkele sneetjes gedroogde ham (optioneel)

• een citroen

• bakje groene aspergepunten

• Parmezaanse kaas

Wat doen we?

Neem een wokpan, doe er wat olie in en bak de tortellini even aan, samen

met de diepvrieserwtjes en de aspergepunten. Voeg dan de room en de

bouillon toe, en laat pruttelen tot de pasta gaar is. Werk af met citroenzeste, verse munt en

peper en zout naar smaak. Dien op met veel geraspte Parmezaan.

Optioneel kan je er ook wat hamchipjes bij serveren. Daarvoor leg je de

sneetjes ham op een bakplaat en schuif je ze gedurende enkele

minuutjes in een oven van 180°, tot ze krokant zijn.

Smakelijk!
xoxo